ایستگاه دیپلماسی مهارت؛
اجاره املاک مازاد آموزش فنی و حرفهای؛ راهکار تأمین اعتبار کارگاههای مهارتآموزی
نشست صمیمانه مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان با نماینده ولیفقیه و فرماندار شهرستان دورود
اجاره املاک مازاد آموزش فنی و حرفهای؛ راهکار تأمین اعتبار کارگاههای مهارتآموزی
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در دیدار با حجتالاسلام قائدرحمت امام جمعه دورود و موسوی فرماندار شهرستان؛ اجاره املاک مازاد آموزش فنی و حرفهای به بخشهای دولتی و خصوصی، با رویکرد آموزش و تولید و مطابق با دستورالعملهای قانونی را یکی از گزینههای مهم در تأمین اعتبارات لازم برای کارگاههای مهارتآموزی عنوان کرد.
این نشست در راستای هم اندیشی در خصوص تعیین تکلیف املاک مازاد تحت تملک این اداره کل به منظور احداث مجتمع تعمیرگاهی پیشرفته، دانش بنیان و آموزشی مختص رشتههای مرتبط با اتومکانیک صورت پذیرفت.
علی پاشایی در ابتدای جلسه، سازمان آموزش فنی و حرفهای را تنها متولی ارائه آموزشهای غیر رسمی در کشور قلمداد کرد و عنوان داشت: دغدغه ما در راستای رسالت سازمان، مهارتآموزی و مهارتافزایی جوانان مستعد این مرز و بوم برای ورود به بازارکار و ایجاد شغل پایدار است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تاکید بر مهارت آموزی جوانان، افزود: دنیای پیشرو دنیای مهارت و تخصص و نه مدرک گرایی است، لذا موازیکاری برخی دستگاههای اجرایی در ارائه آموزشهای مهارتی؛ یکی از موانع قابل تامل در مسیر آموزشهای فنی و حرفهای است و یقینا تحقق اهداف ما در گرو عدم موازیکاری دستگاههای اجرایی و هم افزایی مسئولین امر است.
پاشایی ادامه داد: با عنایت به اینکه ائمه جماعات همواره از منزلت و جایگاه اجتماعی والایی برخوردار میباشند، لذا مجموعه آموزش فنی و حرفهای به منظور ترویج و توسعه فرهنگ مهارتآموزی در سطح استان خواهان همراهی و مساعدت بیش از پیش امامان جمعه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان ضمن گزارش عملکرد آموزشی و مهارتی این اداره کل گفت: ما در استان سالانه به بیش از ۵۰ هزار نفر در رشته های صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر آموزشهای مهارتی ارائه میدهیم و با توجه به فعالیت حدود 250 کارگاه مهارت آموزی، ظرفیتها و بسترهای مناسب و نیز وجود نیروی متخصص و متعهد میتوانیم در جهت ایجاد و فراهم کردن شاخص مهم اشتغالزایی برای جوانان که همانا داشتن مهارت و توانمندی است، حرفی برای گفتن داشته باشیم.
علی پاشایی از کارگاههای مهارتآموزی به عنوان بسترهای غنی یاد کرد و اظهار داشت: به منظور ارتقا دورهها و دانش مهارتی، این کارگاهها نیازمند تامین موادمصرفی و بروزرسانی تجهیزات میباشند که این موضوع یکی از چالشهای مهم پیشرو است، وی در همین راستا تاکید کرد: اجاره املاک مازاد تحت تملک اداره کل مطابق با دستورالعملهای موجود و براساس موازین قانونی گامی موثر در حل این مشکل خواهد بود و تا رسیدن به نتیجه مطلوب و اجاره املاک مازاد به بخش دولتی و خصوصی با رویکرد آموزش و تولید، آماده هر گونه همکاری هستیم.
در ادامه، نماینده ولی فقیه و فرماندار شهرستان دورود ضمن تقدیر از اقدامات این اداره کل در پیشبرد اهداف مهارت آموزی جوانان این شهرستان، خواستار در اختیار قرار دادن این املاک به افراد خلاق و کارآفرین شدند تا با بکارگیری علوم و فناوریهای نوین در ارتقا سطح مهارت و تخصص جوانان، زمینهساز اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در این شهرستان باشند.
نظر دهید