در کارگروه توسعه مهارت شهرستان بروجرد مطرح شد؛
تحقق ۱۰۹ درصدی آموزش های فنی و حرفهای در لرستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای لرستان، علی پاشایی، مدیرکل از تحقق ۱۰۹ درصدی مهارت آموزی در شش ماهه نخست امسال خبر داد.
جلسه کارگروه توسعه مهارت شهرستان بروجرد در سالن جلسات فرمانداری با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان بروجرد، معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان و جمعی از مسئولین و روسای دستگاههای اجرایی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مسلم مرادی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد از پویایی و انسجام ایجاد شده در آموزشهای فنی و حرفهای طی شش ماه نخست امسال در استان تقدیر نمود و بر گسترش تعاملات و هم افزایی دستگاههای اجرایی در پیشبرد اهداف مهارتی استان در راستای کاهش نرخ بیکاری و مهاجرت جوانان توانمند استان به نقاط مختلف کشور، تاکید کرد.
در ادامه مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل، اظهار کرد: آموزش فنی و حرفهای لرستان در ۶ ماهه امسال ۱۰۹ درصد تحقق آموزش مهارت داشته است.
پاشایی اذعان کرد: در این راستا ۲ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۲۲۵ نفر ساعت در ۶ ماهه امسال آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند.
وی اضافه کرد: آموزش در حوزه کشاورزی باید گسترش یابد و مدیران کمک کنند آموزشهای فنی و حرفهای در این حوزه رونق بگیرد.
پاشایی با بیان اینکه ۱۹ گروه هدف آموزش فنی و حرفهای هستند، افزود: توسعه آموزشهای مهارتی باعث کاهش نرخ بیکاری میشود، دوران مدرکگرایی به اتمام رسیده و آموزشهای مهارتی باید گسترش یابد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان، تصریح کرد: انتظار داریم همگرایی بیشتری انجام و آموزشهای مهارتی به سمت آموزش فنی و حرفهای سوق داده شود.
وی ادامه داد: تهیه سند مهارت در دستور کار آموزش فنی و حرفهای لرستان قرار دارد که هدف از تهیه این سند نیازسنجی توسعه مهارت در سطح ملی، منطقهای و استانی است.
مدیرکل فنی و حرفهای لرستان یادآور شد: شناخت وضعیت جمعیتی و جغرافیایی توسعه مهارت، شناخت، تحلیل برنامهها و ظرفیتهای بالقوه توسعه مهارت و بررسی مسائل و مشکلات توسعه مهارت استان از دیگر اهداف این سند است.
پاشایی با اشاره به مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح استان، اظهار کرد: ارائه آموزشهای مهارتی در چهار خوشه اصلی صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر، در ۱۳۷ کارگاه ثابت شهری، ۴۰ کارگاه روستایی و ۴۵ کارگاه سیار شهری در راستای توسعه مهارتآموزی و رونق کسب و کار در استان لرستان فعال است.
مدیرکل فنی و حرفه ای لرستان با بیان اینکه هم اکنون ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال است؛ افزود: همچنین ۱۸ مرکز دولتی در این استان به متقاضیان خدمات آموزشی و مهارتی ارائه می نماید.
نظر دهید