انعقاد تفاهم نامه همکاری با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان لرستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با حضور رئیس، مسئول آموزش اتاق بازرگانی و مدیر و نماینده این اداره کل و جمعی از کارشناسان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست خاکی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، ضمن استقبال از گسترش همکاری ها گفت: این تفاهم نامه با هدف ارتقا سطح دانش علمی و عملی کارکنان و جوامع هدف مشترک منعقد می شود.
وی در ادامه افزود: در بخش آکادمیک و دانشگاهی بدلیل ارائه دانش تئوری بدون توجه به حوزه عملی ضعف بسیاری در تربیت نیروی متخصص داریم که بایستی در برطرف کردن این ضعف گام برداریم.
خاکی اظهار کرد: دو نسل با آموزش دانشگاهی دنیا فاصله داریم آموزشی صحیح است که در جامعه کارساز باشد و نمود پیدا کند علمی که خلق ارزش افزوده و تولید ثروت کند و اگر اندیشه و اقدامی در راستای حل این معضل نکنیم تا ۱۰ سال دیگر سیر نزولی با شیب بیشتری را خواهیم داشت.
وی در پایان با اشاره به بستر و ظرفیت آموزشی فنی و حرفه ای و نیز حضور مربیان ساعی در این استان افزود: آموزش فنی و حرفه ای در استان ظرفیت بسیار بالایی دارد که درصورتی که آموزش های مشترک با اتاق برای افزایش مهارت تکنسین ها و نیروی شاغل در صنعت پیگیری و اجرا شود شاهد رشد صنعت و اقتصاد در استان خواهیم بود، مطمئنا ارزش مهارت آموزی و مهارت افزایی به مراتب بیشتر از داشتن مدارک دانشگاهی به تنهایی ست چرا که عملی و کاربردی تر است.
در ادامه این نشست معتمدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستا ن، با اشاره به جوامع هدف ۱۹ گانه در آموزش های فنی و حرفه ای افزود: اتاق اصناف یکی از جوامع هدف و از شرکای مهم اجتماعی ما در افزایش توانمندی جوانان و جویندگان کار و نیز شاغلین است.
معتمدی در ادامه گفت: یکی از اقدامات قانونی در کشور، الزام واحدهای تولیدی، صنایع و صنوف و کارفرماها به داشتن گواهینامه های فنی و حرفه ای است که و برای احداث واحد تولیدی و صنفی و نیز جذب در بازار کار ملزم به گذراندن دوره های مهارتی و دریافت گواهینامه های فنی و حرفه ای می باشند، که این مهم خود به مهارت افزایی و افزایش مهارت جوانان و درنتیجه کاهش نرخ بیکاری در استان کمک شایانی نموده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان تاکید کرد: در راستای مهارت افزایی شاغلین و متخصصین در بنگاه های اقتصادی، این اداره کل اقدامات ویژه ای را در دست اقدام دارد، من جمله ارائه دوره های مهارتی نوین و به روز و نیز آمادگی کامل برای تعریف استانداردهای مهارتی مورد نیاز صنعت، معدن و کشاورزی استان که در این مهم دست همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، به گرمی می فشاریم.
معتمدی با اشاره به مصوبه مجلس در راستای تشکیل مجمع خیرین مهارتی در استان ها گفت: مجمع خیرین مهارتی با تسهیلگری بین آموزش های فنی و حرفه ای و کمک به تربیت نیروهای انسانی ماهر، زمینه را برای توسعه تعامل و همکاری این دو فراهم می آورد و در این مهم انتظار مساعدت از اتاق بازرگانی، داریم.
معتمدی در ادامه ضمن اشاره به برگزاری مسابقات ملی مهارت بیان کرد: مسابقات ملی مهارت با هدف ارتقا توانمندی جوانان و ایجاد حرفه و اشتغال سالانه برگزار می شود و در اجرای بهتر این مسابقات نیاز به حضور اسپانسر های قوی مهارتی داریم ، تا بتوانیم در سطح ملی و بین المللی افتخار آفرینی کنیم و مطمئنا اتاق بازرگانی و جامعه هدف آن، می تواند در این حیطه مفید واقع شود.
معتمدی در پایان با اشاره به بین المللی بودن گواهینامه های مهارتی و اعتبار آنها در بیش از 200 کشور اذعان کرد: مخاطبین اتاق بازرگانی با جامع هدف ما، مشترک است و می توانیم بصورت دو سویه در راستای ارتقاء دانش و حرفه جامعه، هم افزایی داشته باشیم.
نظر دهید