شعار سال
پنجشنبه 04 بهمن 1403
  • 1402/06/07 - 11:37
  • - تعداد بازدید: 259
  • - تعداد بازدیدکننده: 257
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
همزمان با هفته دولت؛

برگزاری آئین افتتاح کارگاه مرکزی تولیدات محصولات چرمی دست دوز و صنعتی ارجمندی، در شهرستان دورود

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان؛ همزمان با هفته دولت، با حضور مدیر کل اموربانوان استانداری لرستان، فرماندار و معاونت های عمرانی و امنیتی، سیاسی و امور اجتماعی بانوان فرمانداری شهرستان دورود، نماینده اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان و مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان و رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 5 برادران شهرستان  و فرحبخش ارجمندی کارآفرین حوزه چرم، آئین افتتاح کارگاه مرکزی تولیدات محصولات چرمی دست دوز و صنعتی ارجمندی، در شهرستان دورود برگزار شد.
در ابتدای این مراسم موسوی فرماندار دورود ضمن تقدیر و تشکر از مدیرکل اموربانوان استانداری لرستان و مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان به پاس عنایت ویژه به آموزش و اشتغال آفرینی جویندگان کار بالاخص زنان سرپرست خانوار، گفت: اشتغال آفرینی و آموزش در مسیر ایجاد شغل از برترین فعالیت هاست که باید به آن توجه ویژه شود.
وی در ادامه با استقبال از افتتاح و بهره برداری از واحدهای تولیدی و آموزشی که ضمن مهارت آموزی ایجاد شغل نیز می کنند، افزود: بایستی با هم افزایی و توسعه همکاری های دستگاه های اجرایی، در زمینه اشتغال آفرینی، پس از گذراندن دوره های مهارت آموزی، مسیر دریافت تسهیلات کم بهره و حمایت همه جانبه از کارآفرینان و افراد فعال در حوزه اشتغال، فراهم و اشتغال آفرینی تسریع شود.
در ادامه ولی پور مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان، گفت: درحوزه اشتغال بانوان با توجه به اینکه  ۶۵ درصد از بانوان خانه دار هستند، مشکلاتی را پیش رو داریم، که با پیگیری و تلاش همکاران، در سال گذشته  استان لرستان در حوزه بانوان اقدامات موثری انجام داده است.
 
مدیر کل اموربانوان استانداری لرستان، در ادامه با اشاره به اقدامات جهادی مدیرکل و کارکنان آموزش فنی و حرفه ای استان، افزود: در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه اشتغال آفرینی 700 نفر از زنان بی بضاعت لرستانی، اقدامات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان در آموزش، تولید، تربیت کارآفرین و ایجاد اشتغال رضایت بخش و قابل تقدیر است.
ولی پور ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی معتمدی، از مهارت آموزی و بکارگیری زنان سرپرست خانوار، در روستاها  علاوه بر شهرها، ابراز خوشحالی کرد و این مهم را مدیون همت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان دانست.
 
فرحبخش ارجمندی کارآفرین و موسس کارگاه تولیدی- آموزشی محصولات چرم دست دوز و صنعتی ارجمندی نیز به ارائه توضیحاتی پیرامون اقدامات انجام شده پرداخته و گفت: مجموعه تولیدی- آموزشی ما دارای ۸ سالن مجزاست که کارگران هر قسمت به تولید یک محصول مجزا مشغولند. در این تولیدی و دیگر کارگاه های سطح استان، به متقاضیان آموزش های مهارتی مختلف را از جمله تولید صندل، کفش و کیف، چرم دوزی  و دیگر کالاهای مورد نیاز بازار ارائه می شود، تا با دریافت آموزش های لازم بتوانند ایجاد شغل نمایند.
 
در پایان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، با تاکید بر مهارت آموزی با محوریت اشتغال، گفت :  ۹ سال پیش این کارگاه را به کارآفرین بصورت ۱۰ ساله واگذار کردیم و  سوله ای که سالیان متمادی بلا استفاده مانده بود، که با همت همکاران و یاری خداوند توانستیم مجموعه تولیدی محصولات چرمی ارجمندی را احیاء کنیم.
معتمدی گفت: در کنار همکاران خدوم خود تمام توان خود را بکار خواهیم بست تا بستر مناسب برای تجهیز، راه اندازی و بهره برداری از کارگاه های مهارت آموزی را فراهم کنیم تا شاهد حضور افراد متخصص و ماهر در بخش تولید و صنعت،  در استان باشیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، با توجه به نقش کلیدی بانوان در اقتصاد خانواده، اظهار کرد: یکی از جوامع هدف 19 گانه آموزش های مهارتی، مهارت آموزی زنان است که در سال های اخیر با تاکید ویژه به آموزش زنان سرپرست خانوار و  تحت پوشش دستگاه های حمایتی و یا ساکن در مناطق حاشیه نشین و روستا ها، اقدامات چشم گیری در راستای مهارت آموزی با رویکرد درآمدزایی با کمترین هزینه، انجام شده است، مانند اجرای دوره های مهارت آموزی نوین و درآمدزا در مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی در سطح استان که بصورت رایگان ارائه می شود و بانوان علاقمند و متقاضی می توانند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان محل سکونت خود، از روند ثبت نام و اجرای این دوره های مهارتی، اطلاعات لازم را کسب نمایند.
وی با اشاره به عملکرد این اداره کل در سال های اخیر گفت: با انعقاد تفاهم نامه هایی با دستگاه های اجرایی و نهاد های دولتی و خصوصی توانسته ایم در جذب و هدایت بانوان به سمت مهارت آموزی و در نتیجه اشتغال آفرینی، موثرتر از پیش اقدام کنیم.
معتمدی ضمن اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با امور بانوان استانداری در راستای اشتغال 700 نفر از زنان بی بضاعت لرستانی، افزود: با تاکید و جذب حداکثری زنان سرپرست خانوار به سمت آموزش های فنی و حرفه ای امید است تا پایان سال تعداد قابل توجهی از این قشر وارد چرخه کسب و کار شوند.
 
وی ادامه داد: به همت کارکنان پرتلاش آموزش فنی و حرفه ای استان، در شهرستان های الیگودرز، دلفان، دورود، پلدختر، سلسله و خرم آباد این جهاد مهارتی  آغاز شده و بزودی در تمامی استان اجرایی خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، ضمن اشاره به رسالت آموزش فنی و حرفه ای که همانا مهارت آموزی اقشار مختلف و جویندگان کار و مهارت افزایی متخصصین و شاغلین است، تاکید کرد: با این که وظیفه و رسالت ما صرفا آموزش های مهارتی است با این حال و در راستای تکلیف همگانی، مصر به اشتغال زایی علاوه بر آموزش شغل و همچنین ارتقاء و راه اندازی شغل نیز هستیم، تا با پرورش و تربیت نیروی ماهر و متخصص گامی موثر در بهبود وضعیت بیکاری در استان برداریم. 
در پایان این مراسم مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان ضمن مصاحبه با خبرنگاران صدا و سیمای استان به ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل در زمینه های مختلف پرداخت.
 
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 104560
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب