انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان و خانه مطبوعات لرستان؛
میانبر توسعه در همه زمینه ها، انعکاس دستاوردها و موفقیتها از سوی خبرنگاران
در راستای ترویج و توسعه فرهنگ مهارتآموزی فی مابین خانه مطبوعات استان لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان تفاهم نامه همکاری منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان، به مناسبت هفته ملی مهارت و ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار و به همت روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، مرکز تخصصی کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار شهید سلیمانی خرم آباد و خانه مطبوعات استان، «همایش کوچینگ رسانه و مطبوعات،» باحضور علی پاشایی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان،علی حسینی رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات استان و دکتر یوسف شکیبان مدرس، برای اولین بار در لرستان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم علی پاشایی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان، یاد و خاطره شهدای جبهه درحوزه خبر و خبرنگاری را گرامی داشت و اذعان کرد: رسالت خبر و خبرنگار به عنوان چشمهای بینا و گوشهای شنوای جامعه چنان خطیر و ارزشمند است ،که صحبت در خصوص اهمیت و جایگاه این حرفه در عینیت بخشیدن به واژه هایی چون تعهد، امانتداری و مسئولیت پذیری، حق مطلب را به درستی نمی تواند ادا کند.
پاشایی خبرنگاری را جز مشاغل سخت و زیان آور دانست و تاکید کرد: در روزگاری که تکنولوژی تمامی جوانب زندگی بشر رو احاطه کرده اطلاع رسانی صحیح، روایت حقیقت و آگاهی بخشی به جامعه، کار چندان آسانی نیست و چه بسا با مخاطرات و مشکلات عدیده ای هم همراه باشد.علاوه بر انتقال خبر آنچه که بیش از همه در این حرفه جلوهگری میکند روحیه مطالبه گری خبرنگاران است که کمتر از ایثار و رشادت نیست.
وی افزود : بیان حرفهای و روایت بی کم و کاست مشکلات و کمبودهای موجود در جامعه، و انعکاس دستاوردها و موفقیت ها از سوی خبرنگاران بدون شک یکی از میانبرهای توسعه در همه زمینه هاست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان در ادامه به تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشاره کرد و گفت: با الزام نمودن مجلس به گنجاندن سند پیشنهادی سازمان با هدف پررنگ شدن جایگاه آموزشهای مهارتی (غیررسمی) در نظام حکمرانی و اسناد بالادستی، خلاء بلندمدت نهاد سیاستگذار و هماهنگکننده آموزشهای مهارتی در کشور رفع شد و آموزش های فنی و حرفهای در محافل و نشست های مختلف یکی از موضوعات مورد بحث قرارگرفت و همانطور که شاهد بودیم و هستیم ضرورت پرداختن به آموزش های مهارت محور از تریبون های مختلف مخابره شد و این مصداق تحقق یکی از اهداف سازمان تحت عنوان «گفتگوی مهارت» بود.
پاشایی در ادامه به ارائه گزارش عملکرد این اداره کل پرداخت و اظهار کرد: در مجموعه آموزش فنی و حرفهای استان لرستان از ابتدای سال اقدامات خوبی رقم خورده است که امیدواریم با همراهی مدیران و مسئولان استانی در جهت تامین اعتبار پروژه ها، نهضت مهارت آموزی در استان را به جایگاه مطلوب خود برسانیم.
وی افزود: ما در قالب فعالیت ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان، ۱۹ مرکز ثابت دولتی، ۱۳۷ کارگاه ثابت شهری، ۴۰ کارگاه روستایی و ۴۵ کارگاه سیار شهری، از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۰۰ هزار و ۲۰۰ نفر ساعت آموزش ثبت کردیم و به بیان دیگر ۶ هزار و ۳۴۲ نفر دوره از آموزش های فنی و حرفه ای در چهار رشته اصلی صنعتی، خدماتی، کشاورزی و فنی بهره مند شدند و در حوزه فرهنگ، هنر و گردشگری نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در پایان تاکید کرد: امیدواریم این مسیری که آغاز شده پر قدرت تر از قبل به راه خود ادامه دهد و مهارت آموزی و مهارت افزایی بتواند راه گشای معضل بیکاری در کشور باشد و اشتغالزایی را از بن بست مدرک گرایی خارج کند و در آینده ای نزدیک شاهد نقش آفرینی «مهارت آموختگان کارآفرین» باشیم چرا که معتقدیم تنها از این طریق میتوان به اشتغال پایدار دست یافت. تمام تلاش ما این است که چتر مهارتی رو به نقاط مختلف استان گسترش بدیم که این مهم همت همه دست اندرکاران و مدیران اجرایی استان را میطلبد.
در حاشیه برگزاری این همایش، تفاهم نامه همکاری فی مابین اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان و خانه مطبوعات لرستان به امضا طرفین رسید.
گزارش تصویری :
نظر دهید