توانمندسازی و ارتقا مهارت کارگران ساختمانی کلید دستیابی به اشتغال پایدار
در دیدار اعضای انجمن صنفی کارگران ساختمانی با مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان لرستان مطرح شد:
توانمندسازی و ارتقا مهارت کارگران ساختمانی کلید دستیابی به اشتغال پایدار
به گزارش روابط عمومی، پاشایی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در راستای تبیین و تشریح برنامههای توانمندسازی و ارتقاء مهارت، در جمع اعضای انجمن صنفی کارگران استان حضور یافت.
در این نشست، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای با تاکید بر حمایت و همکاری همه جانبه با تشکلهای کارگری؛ گفت: در حیطه صنعت ساختمان ارائه آموزشهای مهارتی تخصصی در کنار مهارتهای عمومی ضرورت دارد، چرا که پرداختن به این مهم علاوه بر ارتقاء مهارت و دانش فنی کارگران، میتواند تامینکننده نیازهای بازار کار در این حوزه و همچنین خلق فرصتهای کارآفرینی باشد.
علی پاشایی شأن و جایگاه کارگران ساختمانی را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر داشتن گواهینامه مهارت در واحدهای تولیدی و صنعتی ملاک و اولویت جذب نیرو باشد از یک سو هم منزلت این قشر زحمتکش حفظ شده و از سویی دیگر ارزش و اهمیت مهارت آموزی در سطح جامعه بیش از پیش شناخته میگردد.
وی ضمن تکریم و قدردانی از تلاشها و خدمات کارگران در عرصه صنعت و آبادانی کشور، ابراز داشت: همه ما موظف هستیم که با اندیشیدن تدابیری این قشر اثرگذار را به جایگاه اصلی خود برگردانیم.
وی قدم اول را طراحی یک سازوکار برای ساماندهی کارگران ساختمانی از نظر ظرفیتهای مهارتی منطبق با نیاز کارفرمایان و بازارکار معرفی و تاکید کرد این امر جز با همکاری سایر نهادها، اشخاص، سازمانهای مرتبط و ایجاد فضای همکاری و در گام بعدی آگاهی بخشی جامعه، میسر نمیگردد.
در ادامه، شفی پور رئیس انجمن صنفی کارگران استان مطالبات انجمن را برشمرد و در این راستا به چالش نوع سوالات آزمون صنف کارگری و از سویی زمانبر بودن صدور گواهینامه مهارت اشاره و مساعدت در رفع آنها را خواستار شد.
پاشایی مدیر کل آموزش فنی و حرفهای صراحتا اعلام کرد مجموعه آموزش فنی و حرفهای با تمام توان از هیچ کوششی در حل مشکلات این صنف از جنبه خدمات مهارت آموزی فروگذار نخواهد کرد و قول مساعد داد در اولین فرصت در شورای اشتغال استان و با هماهنگی سایر مراجع و ارگانهای مربوطه پیگیر مطالبات آنان باشد.